06 51 92 72 37 info@basicdrum.nl

Djembé Workshops

Workshops voor particulieren, senioren of als teambuilding.
TEAMBUILDING
Soms weet je dat er talent schuilt in je medewerkers, of je hebt werknemers die niet dezelfde kant op willen. Misschien is er maar weinig voor nodig om die slapende talenten wakker te schudden en alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen: Basic Drum! We geven workshops aan groepen van 10 tot 100 personen. Tijdens een workshop maak je kennis met enkele basisritmes op djembé en doundoun, onder deskundige leiding van Peter Luijmes en andere Basic Drum-docenten. Spelenderwijs wordt het tempo opgevoerd totdat zelfs de anders zo correcte boekhouder zich verliest in het oergeweld van geluid en gevoel. Een onvergetelijke ervaring!
SENIOREN
Basic Drum biedt al enige tijd een programma aan dat is toegespitst op ouderen. We hebben o.a voor zorgorganisatie Laurens gewerkt in diverse bejaardenhuizen in de regio Rotterdam. De sfeer staat in deze workshops natuurlijk voorop. Als na een half uurtje het ritme goed klinkt, zingen we gezamenlijk oude Hollandse liedjes die iedereen nog van vroeger kent. Voor referenties kun je contact met ons opnemen.
Workshops & Evenementen

Waar zijn we te vinden?

Niet alleen geven we workshops en lessen, wij zijn ook regelmatig te vinden op kleinere en grotere evenementen. Ook eens zin om te kijken wat djembé’s voor muziek in jouw leven kunnen brengen? Kom dan eens kijken!

Basic Drum

Met al meer dan 20 jaar ervaring en plezier verzorgt Basic Drum djembé- en congaworkshops en lessen voor particulieren, scholen, bedrijven en senioren.

Contactgegevens

VESTIGINGSADRES
Valkreek 73
3079 AM Rotterdam
06 51 92 72 37