06 51 92 72 37 info@basicdrum.nl

Over Basic Drum

Wat bieden we aan?

Seniorenworkshops

De sfeer staat in deze workshops natuurlijk voorop. Als na een half uurtje het ritme goed klinkt zingen we gezamenlijk oude Hollandse liedjes die iedereen nog van vroeger kent.

Congalessen

Je leert populaire ritmes zoals tumbao, mozambique en guaguanco, en ritmes uit de Afro-Cubaanse traditie. Onze congalessen vinden (privé) plaats in de studio in Rotterdam IJsselmonde.

Djembélessen

Elke woensdagavond en vrijdagavond van 19:30 tot 21.00 biedt Basic Drum djembélessen aan voor particulieren in onze studio.

Workshops voor bedrijven

Ontdek het talent in je medewerkers. Spelenderwijs wordt het tempo opgevoerd totdat zelfs de anders zo correcte boekhouder zich verliest in het oergeweld van geluid en gevoel.

j

Workshops en lessen op scholen

Wij bieden djembélessen na en onder schooltijd voor het basisonderwijs. Maar ook het middelbaar en voortgezet onderwijs komt aan bod met workshops op maat.

Djembéverhuur

Extra djembe’s nodig voor je workshop en zelf aan de slag? Onze djembe’s zijn ook te huur. Ze zijn van goede kwaliteit en goed verpakt. Wij brengen ze eventueel bij jou op locatie.

Ons verhaal

Basic Drum is opgericht in 1999 door Peter Luijmes en beschikt over een uitgebreid netwerk van musici, performers en docenten. “De directeur” is ruim 30 jaar actief als percussionist en bespeelt verschillende instrumenten, waaronder djembé, conga’s en shekere en accordeon. Peter heeft zich in percussiemuziek bekwaamd bij meerdere Afrikaanse, Cubaanse en Europese leraren op diverse continenten. Hij speelde in bands zoals Mbonda Africa, Obilaya, FoolMoonband en werkte mee aan de Matinée du Monde en diverse projecten in Rotterdam e.o. De laatste jaren is Peter ook met veel plezier werkzaam als muziekdocent op een aantal basisscholen in Rotterdam.

Testimonials

Wat vinden mensen van Basic Drum?

Een super-opkikker!

Ik heb meegelopen met de marathon en hoewel het hele evenement geweldig was, vond ik de drums het meest indrukwekkend.

 

Ontspannend en spannend tegelijk

“Bij ons Off-road arrangement werken wij bij grote groepen graag samen met Basic Drum. Heerlijk ontspannend en spannend tegelijk.”

“Altijd een succes”

“De djembéworkshops in Laurens Borgstede, gegeven door Basic Drum, zijn altijd een geweldig succes!! Onze bewoners doen altijd met 30 personen mee en genieten volop.”

Meer weten over Basic Drum?

 

Basic Drum

Met al meer dan 20 jaar ervaring en plezier verzorgt Basic Drum djembé- en congaworkshops en lessen voor particulieren, scholen, bedrijven en senioren.

Contactgegevens

VESTIGINGSADRES
Valkreek 73
3079 AM Rotterdam
06 51 92 72 37